Welkom in de gites

 


Op het terrein van Champs de la Croix bevinden zich 2 vakantiehuizen, ofwel gites: la Grande Maison, en la Petite Maison. Deze zijn zowel apart als samen te huren. Zo kunt u ook met een groep van 14 personen, of met 2 gezinnen op vakantie !!

LA PETITE MAISON - 4 personen - 2 slaapkamers - WIFI / internet

La Petite Maison is een idyllisch, Frans huis verscholen in een weelde van groen en bloemen.

Met open haard en houtkachel, een boekenkast met boeken, tijdschriften, toeristische informatie en gedetailleerde wandelkaarten van de gehele Morvan, vier-pits gasfornuis, elektrische oven, koelkast, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, citruspers, mixer, kinderbedje, voor de kinderen een zwembadje, zandbak, glijbaan, schommels en trampoline.

Deze vakantiewoning is beschikbaar vanaf april tot november.

Omdat we het huis ook graag voor niet-rokers en mensen met allergieën toegankelijk willen houden, is roken niet toegestaan en hebben we liever geen huisdieren.

meer lezen over dit vrolijke vakantiehuis > > >

tarieven > > >

LA GRANDE MAISON
tot 10 personen - 4 slaapkamers met eigen badkamer - WIFI / internet - Centrale Verwarming - het hele jaar door te huur

Deze vakantiewoning is voorzien van CV, open haard, piano, wasmachine, droger, groot roestvrijstalen fornuis met grote oven en afzuigkap, een koel-vries kombinatie, een koffiezetapparaat voor filterkoffie en een Nespresso-apparaat, een afwasmachine een tweede elektrische oven en tal van klein elektrisch apparatuur; voor de kinderen een opblaas-zwembadje, zandbak, glijbaan, schommels en trampoline.

Omdat we ook dit huis graag voor niet-rokers en mensen met allergieën toegankelijk willen houden, is roken niet toegestaan en hebben we liever geen huisdieren.

***

Meer lezen over dit charmante vakantiehuis >>>

tarieven > > >

Dit huis is aangesloten bij Gites de France

 Gîtes de Charme in de Morvan, het groene hart van de Bourgogne; een paradijs van natuur en rust,.
(c) Myriam Burg 2008