Welkom in de kamers

 


De 4 slaapkamers van la Grande Maison hebben ieder hun eigen sfeer en beschikken over een eigen badkamer. Overal zijn de mooie, typisch franse "pierres apparentes" te zien, die de kamers hun authentieke karakter geven. Elke sfeervolle kamer is voorzien van centrale verwarming.

LE CHAMPAGNE - 2 personen

In deze kamer wordt u 's ochtends verwelkomd door vrolijke zonnestralen die de kamer binnen bubbelen, als een zonnig champagnebad

In deze sfeervolle ruime kamer (25m2) staan twee losse bedden (2.00 x 0.90) en een zitje bij het raam dat uitnodigt tot een glaasje champagne. Deze kamer is voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet.

 

LE CHAPEAU - tot 4 personen

De kamer Chapeau is een grote kamer (30m2) met een twee persoonsbed (2.00 x 1.60) , een twijfelaar (1.20 x 1.90) en een één persoonsbed ( 2.00 x 0.90)

Alle bedden zijn voorzien van uitstekende matrassen en dekbedden. De kamer heeft ook nog een gezellige leeshoek. Uiteraard is de kamer voorzien van een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.

 

LA ORANGERIE - 2 personen

De kamer La Orangerie is een ruime twee persoonskamer met twee losse bedden (afmeting 2.10 x 0,90) De kamer is ca. 18m2 met een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De naam van de kamer zegt het al, deze kamer is in vrolijke oranje tinten.

 

LA CABANE - 2 personen

De kamer La Cabane is een twee persoonskamer met twee losse bedden (2.10 x 0,90).De kamer is ca. 15m2 en voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

 Gîtes de Charme in de Morvan, het groene hart van de Bourgogne; een paradijs van natuur en rust.
(c) Myriam Burg 2009